ΧΩΡΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Στην Κλινική υπάρχουν ειδικοί χώροι δραστηριοτήτων, όπου παρέχονται ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, οι οποίες προάγουν την λειτουργική ενασχόληση.

Οι νοσηλευόμενοι μπορούν να απασχοληθούν με τις παρακάτω δραστηριότητες:

  • Παρακολούθηση και σχολιασμός ταινίας
  • Μουσική και διάβασμα
  • Εκδρομές και έξοδοι για καφέ ή φαγητό
  • Οργάνωση εορτών και εορταστικά bazaar
  • Ενασχόληση με κερί, πηλό, γύψο, ζωγραφική, κολλάζ, κατασκευές
  • Ομάδες γνωστικής ενδυνάμωσης με την χρήση επιτραπέζιων παιχνιδιών, σταυρολέξων και παιχνιδιών μνήμης

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εξωτερικοί χώροι

Μεγάλοι κήποι περιβάλλουν το θεραπευτήριο Ασκληπιός που είναι χτισμένο σε 20 στρέμματα δασωμένων εδαφών, και σε μικρή απόσταση από την ευχάριστη πόλη της Βέροιας. Οι περισσότεροι χώροι βλέπουν στους κήπους που περιβάλλουν την κλινική.

Εσωτερικοί χώροι

Στόχος της κλινικής ήταν η δημιουργία μιας υποδομής τελευταίας τεχνολογίας και ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός όλων των δωματίων είναι άριστος, συμβάλλοντας στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας.

Δωμάτια Νοσηλείας

Όλα τα δωμάτια του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου περί δημόσιας υγείας σχετικά με τη στέγαση σε νοσοκομεία. Είναι φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια, άνετα και όλα διαθέτουν δικό τους ατομικό μπάνιο.

Κουζίνα - Διατροφή

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της κουζίνας σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα φρέσκα εποχικά προϊόντα και το καταρτισμένο προσωπικό του εστιατορίου παρέχουν στους νοσηλευόμενους θρεπτικά και εκλεπτυσμένα γεύματα για την βελτίωση της υγείας και την ευημερία τους.

Γυμναστήριο

Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός διαθέτει ένα σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό γυμναστικής για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων και την δωρεάν χρήση τους αποκλειστικά για τις ανάγκες των νοσηλευομένων μας.

Φαρμακείο

Το φαρμακείο παρέχει στους νοσηλευόμενους την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζονται για την θεραπεία τους σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών. Πληρεί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και τις προδιαγραφές του ISO.