ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

 ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

Απώτερος στόχος της κλινικής ήταν η δημιουργία μιας υποδομής τελευταίας τεχνολογίας και ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός όλων των δωματίων είναι άριστος, με έπιπλα φτιαγμένα από ξύλο και έργα τέχνης των νοσηλευόμενων κοσμούν τους τοίχους συμβάλλοντας στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας.

Όλα τα δωμάτια του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός (μονόκλινα, δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα) πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου περί δημόσιας υγείας σχετικά με τη στέγαση σε νοσοκομεία. Είναι φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια, άνετα και όλα διαθέτουν δικό τους ατομικό μπάνιο.

Η κλινική παρέχει σε κάθε δωμάτιο ένα σύστημα συναγερμού που συνδέεται με την νοσηλευτική υπηρεσία 24 ώρες την ημέρα σε περίπτωση που προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη σε κάποιον νοσηλευόμενο.

Όλοι οι χώροι και τα δωμάτια της κλινικής διαθέτουν αυτόνομη θέρμανση και ψύξη.

Κάποια δωμάτια έχουν θέα στο μεγάλο κήπο της κλινικής ο οποίος διατίθεται για χρήση από τους νοσηλευόμενους και βρίσκονται σε συνέχεια με το εστιατόριο.

Η κλινική διαθέτει 7 σαλόνια χαλάρωσης-αναψυχής για αποκλειστική χρήση από τους νοσηλευόμενους.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εξωτερικοί χώροι

Μεγάλοι κήποι περιβάλλουν το θεραπευτήριο Ασκληπιός που είναι χτισμένο σε 20 στρέμματα δασωμένων εδαφών, και σε μικρή απόσταση από την ευχάριστη πόλη της Βέροιας. Οι περισσότεροι χώροι βλέπουν στους κήπους που περιβάλλουν την κλινική.

Δωμάτια Νοσηλείας

Όλα τα δωμάτια του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου περί δημόσιας υγείας σχετικά με τη στέγαση σε νοσοκομεία. Είναι φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια, άνετα και όλα διαθέτουν δικό τους ατομικό μπάνιο.

Κουζίνα - Διατροφή

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της κουζίνας σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα φρέσκα εποχικά προϊόντα και το καταρτισμένο προσωπικό του εστιατορίου παρέχουν στους νοσηλευόμενους θρεπτικά και εκλεπτυσμένα γεύματα για την βελτίωση της υγείας και την ευημερία τους.

Γυμναστήριο

Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός διαθέτει ένα σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό γυμναστικής για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων και την δωρεάν χρήση τους αποκλειστικά για τις ανάγκες των νοσηλευομένων μας.

Χώροι δραστηριοτήτων

Στην Κλινική υπάρχουν ειδικοί χώροι δραστηριοτήτων, όπου παρέχονται ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, οι οποίες προάγουν την λειτουργική ενασχόληση, όπως μουσική, διάβασμα, κατασκευές κ.λπ.

Φαρμακείο

Το φαρμακείο παρέχει στους νοσηλευόμενους την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζονται για την θεραπεία τους σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών. Πληρεί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και τις προδιαγραφές του ISO.