ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ

Στο Θεραπευτήριο Ασκληπιός λειτουργεί από το 2012 εσωτερικό φαρμακείο που πληρεί τις προδιαγραφές συμφώνα με το Υπουργείο Υγείας και την πιστοποίηση ISO.

Το φαρμακείο παρέχει στους νοσηλευόμενους την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζονται για την θεραπεία τους σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών.

Δείτε τους χώρους

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εξωτερικοί χώροι

Μεγάλοι κήποι περιβάλλουν το θεραπευτήριο Ασκληπιός που είναι χτισμένο σε 20 στρέμματα δασωμένων εδαφών, και σε μικρή απόσταση από την ευχάριστη πόλη της Βέροιας. Οι περισσότεροι χώροι βλέπουν στους κήπους που περιβάλλουν την κλινική.

Εσωτερικοί χώροι

Στόχος της κλινικής ήταν η δημιουργία μιας υποδομής τελευταίας τεχνολογίας και ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός όλων των δωματίων είναι άριστος, συμβάλλοντας στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας.

Δωμάτια Νοσηλείας

Όλα τα δωμάτια του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου περί δημόσιας υγείας σχετικά με τη στέγαση σε νοσοκομεία. Είναι φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια, άνετα και όλα διαθέτουν δικό τους ατομικό μπάνιο.

Κουζίνα - Διατροφή

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της κουζίνας σε συνδυασμό με τα επιλεγμένα φρέσκα εποχικά προϊόντα και το καταρτισμένο προσωπικό του εστιατορίου παρέχουν στους νοσηλευόμενους θρεπτικά και εκλεπτυσμένα γεύματα για την βελτίωση της υγείας και την ευημερία τους.

Γυμναστήριο

Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός διαθέτει ένα σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό γυμναστικής για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων και την δωρεάν χρήση τους αποκλειστικά για τις ανάγκες των νοσηλευομένων μας.

Χώροι δραστηριοτήτων

Στην Κλινική υπάρχουν ειδικοί χώροι δραστηριοτήτων, όπου παρέχονται ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, οι οποίες προάγουν την λειτουργική ενασχόληση, όπως μουσική, διάβασμα, κατασκευές κ.λπ.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΥΓΙΕΙΝΗ