ΚΟΥΖΙΝΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

Η κουζίνα και το πλυντήριο – σιδερωτήριο, κατασκευάστηκαν και λειτουργούν σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ και είναι εξοπλισμένα με τελευταίου τύπου άριστης ποιότητας μηχανήματα.
Το θεραπευτήριο Ασκληπιός κατόπιν αιτήματος του νοσηλευόμενου ή των συγγενών του μπορεί να καλύψει τις ιδιαίτερες ανάγκες, όπως καθαρισμός ατομικού ιματισμού.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός της κουζίνας σε συνδυασμό με τα προσεκτικά επιλεγμένα φρέσκα εποχικά προϊόντα και το καταρτισμένο προσωπικό του εστιατορίου της κλινικής παρέχουν στους νοσηλευόμενους θρεπτικά και εκλεπτυσμένα γεύματα για την βελτίωση της υγείας και την ευημερία τους. Κάθε μέρα, ο σεφ και η ομάδα του συνεργάζονται στενά μαζί με τους ιατρούς της κλινικής εξασφαλίζοντας ότι οι διατροφικές απαιτήσεις των ασθενών γίνονται σεβαστές και εγγυάται η διατροφική ισορροπία όλων των μενού μας.

Το εστιατόριο μας είναι στη διάθεσή σας στην κλινική Θεραπευτήριο Ασκληπιός, έναν θαυμάσιο φωτεινό χώρο σίτισης που είναι ανοιχτό από τις 11.30-12.30 και από τις 17.30-18.30

Δείτε τους χώρους:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

Εξωτερικοί χώροι

Μεγάλοι κήποι περιβάλλουν το θεραπευτήριο Ασκληπιός που είναι χτισμένο σε 20 στρέμματα δασωμένων εδαφών, και σε μικρή απόσταση από την ευχάριστη πόλη της Βέροιας. Οι περισσότεροι χώροι βλέπουν στους κήπους που περιβάλλουν την κλινική.

Εσωτερικοί χώροι

Στόχος της κλινικής ήταν η δημιουργία μιας υποδομής τελευταίας τεχνολογίας και ενός περιβάλλοντος υψηλής αισθητικής. Ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός όλων των δωματίων είναι άριστος, συμβάλλοντας στη δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας.

Δωμάτια Νοσηλείας

Όλα τα δωμάτια του Θεραπευτηρίου Ασκληπιός πληρούν τις απαιτήσεις του νόμου περί δημόσιας υγείας σχετικά με τη στέγαση σε νοσοκομεία. Είναι φωτεινά, ηλιόλουστα δωμάτια, άνετα και όλα διαθέτουν δικό τους ατομικό μπάνιο.

Γυμναστήριο

Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός διαθέτει ένα σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό γυμναστικής για την εκτέλεση ενός ευρέος φάσματος ασκήσεων και την δωρεάν χρήση τους αποκλειστικά για τις ανάγκες των νοσηλευομένων μας.

Χώροι δραστηριοτήτων

Στην Κλινική υπάρχουν ειδικοί χώροι δραστηριοτήτων, όπου παρέχονται ατομικές και ομαδικές δραστηριότητες, οι οποίες προάγουν την λειτουργική ενασχόληση, όπως μουσική, διάβασμα, κατασκευές κ.λπ.

Φαρμακείο

Το φαρμακείο παρέχει στους νοσηλευόμενους την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζονται για την θεραπεία τους σύμφωνα με τις οδηγίες των ιατρών. Πληρεί τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας και τις προδιαγραφές του ISO.

ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΕΡΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΚΟΥΖΙΝΑ – ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΥΓΙΕΙΝΗ