Δια Βίου Εκπαίδευση, το συγκριτικό πλεονέκτημα του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιός»

Δια Βίου Εκπαίδευση, το συγκριτικό πλεονέκτημα του «Θεραπευτηρίου Ασκληπιός»

Δημοσιεύτηκε: 12 Νοεμβρίου 2019
Επενδύοντας στο προσωπικό για παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου η Ψυχιατρική Κλινική Βέροιας «Θεραπευτήριο Ασκληπιός», αποτελεί μια πρότυπη για την περιοχή μας μονάδα στον τομέα της ψυχικής υγείας, έχοντας καταφέρει να προσφέρει επί σειρά ετών υπηρεσίες περίθαλψης υψηλού επιπέδου. Μια επιχείρηση υγείας που επενδύει στο προσωπικό της, στη διαρκή βελτίωση του ανθρώπινου δυναμικού της και όλων των επαγγελματιών υγείας που εργάζονται στην κλινική και δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό (φυσικοθεραπευτές, εργοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς, νοσηλευτές, φαρμακοποιούς και ιατρούς), μέσω της συνεχούς επιμόρφωσης, προκειμένου να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες των ανθρώπων της τοπικής κοινωνίας για περίθαλψη.

 Ασκληπιός 300x225

Και η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός» το απέδειξε για ακόμα μια φορά, διοργανώνοντας για δύο συνεχόμενα Σαββατοκύριακα εκπαιδευτικά σεμινάρια με θέμα «Εξυπηρέτηση πελατών – Επικοινωνία – Διαχείριση αντιρρήσεων και παραπόνων», σε συνεργασία με την «Alpha Plan Consultants», μια καταξιωμένη εταιρεία που εξειδικεύεται σε σύγχρονα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού.

Στόχος της Διοίκησης και του προσωπικού της Κλινικής είναι η συνεχής βελτίωση της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών περίθαλψης και η παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που να ανταποκρίνονται στις στις υψηλές απαιτήσεις των νοσηλευομένων και των συγγενών τους. Η Διοίκηση του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός» ευχαριστεί την Alpha Plan Consultants και τον κ. Αλεξιάδη Κλεόβουλο για την εξαιρετική διοργάνωση των σεμιναρίων, καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους για τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον.

Με τη λήξη του σεμιναρίου ακολούθησε μπουφές για όλους τος παρευρισκομένους, ενώ στους συμμετέχοντες δόθηκαν πιστοποιητικά παρακολούθησης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ