ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός Α.Ε. έχοντας σαν πρωταρχικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιστημονικού και νοσηλευτικού επιπέδου, αναζητά κατά καιρούς και ανάλογα με τις ανάγκες του πρόθυμα στελέχη για να πλαισιώσουν την ομάδα του, η οποία απαρτίζεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία σε όλο το φάσμα της ψυχικής υγείας.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας συμπληρώστε παρακάτω την Εκδήλωση Ενδιαφέροντος για την θέση που σας ενδιαφέρει.

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ

ΤΡΑΠΕΖΟΚΟΜΟΣ

Γενικά Καθήκοντα  Προσέρχεται στο θεραπευτήριο την ώρα που του έχει οριστεί.  Παραλαμβάνει τα καρότσια μεταφοράς μερίδων φαγητού και φροντίζει για την ορθή μεταφορά τους στο χώρο σίτισης των νοσηλευομένων.  Είναι υπεύθυνος για το σερβίρισμα των φαγητών...

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Γενικά Καθήκοντα Νοσηλευτής νοσηλείας Καταγραφή λογοδοσίας. Χορήγηση ινσουλίνης ή P.O. σκευασμάτων πριν από το γεύμα διαβήτου. Μέτρηση Ζωτικών Σημείων και τρίωρές μέτρησης. Εκτέλεση πρωινής νοσηλείας. Παραγγελία φαρμάκων. Έλεγχος ναρκωτικών. Αποθήκευση φαρμάκων....

Το Θεραπευτήριο Ασκληπιός Α.Ε. δέχεται προσωπικό για Πρακτική Άσκηση όλων των ειδικοτήτων που απασχολεί.

Αποστολή βιογραφικών στο info@asklipiosveria.gr και συμπλήρωση αίτησης στην γραμματεία της κλινικής καθημερινά 08:00 πμ έως και 16:00 μμ.