Σε κλίμα χαράς και ζεστασιάς η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός»

Home » Εκδηλώσεις » Σε κλίμα χαράς και ζεστασιάς η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός»

Σε κλίμα χαράς και ζεστασιάς η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Θεραπευτηρίου «Ασκληπιός»

Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε και φέτος η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Κλινικής Ψυχικής Υγείας Βέροιας – Θεραπευτήριο «Ασκληπιός», την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019.

Πολλοί ήταν οι συγγενείς και φίλοι των νοσηλευομένων που παραβρέθηκαν στην καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, για να απολαύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από τη χορωδία των νοσηλευομένων. Στο τέλος, μοιράστηκαν στον κόσμο τα χειροποίητα γούρια που έφτιαξαν οι νοσηλευόμενοι της Κλινικής στο «art therapy», την καθημερινή ψυχοθεραπευτική τους απασχόληση, ενώ όλοι μαζί απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο Σεφ της Κλινικής.

Η εκδήλωση αυτή διοργανώνεται κάθε χρόνο από το θεραπευτήριο «Ασκληπιός» και σκοπό έχει την δημιουργία ενός κλίματος χαράς και ζεστασιάς τις Άγιες αυτές ημέρες, τόσο για τους νοσηλευομένους και τους συγγενείς τους, όσο για το προσωπικό της Κλινικής.

Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει θερμά τις ευχαριστίες του για τη συμμετοχή όλων των παρευρισκομένων και εύχεται σε όλο τον κόσμο καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές με υγεία και ευημερία!

Δείτε φωτογραφίες απο την εκδήλωση:

Πρόσφατα Νέα